Hva sier kundene mine om meg?

tre 1.jpg

"Tonje har en evne til å sette ting i perspektiv på en enkel og forståelig måte som har gjort det enklere å finne fram til de rette valgene for meg. Hun er god på å hjelpe meg til å sortere og manøvrere i kaoset av tanker som dukker opp når jeg låser meg fast i negative tankemønstre."

 

Heidi- Ergoterapeut

"Med sitt empatiske og varme vesen skaper Tonje et trygt og godt rom for utvikling. Hun er en lyttende og dyktig coach som hjelper deg i mål. Jeg har fått utrolig god hjelp av Tonje til å bli mer bevisst på mine tankemønster. Hun har gitt meg verktøy til å håndtere uvaner og prestasjon både i jobben min og privat. Tonje har en unik og kreativ evne til å hjelpe andre til og se klart. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har møtt Tonje og jeg anbefaler henne på det varmeste." 

 

Silvia- profesjonell operasanger 

"Tonje er en varm og ekte person som virkelig ser deg som klient. Hun er god på å komme fort til kjernen i det man skal jobbe med slik at man får jobbet effektivt og målrettet. Jeg har hatt stor hjelp av hennes coaching i en vanskelig periode i mitt liv og er takknemlig for at jeg valgte å søke hjelp hos Tonje. Anbefaler henne på det varmeste."

Rachel- treningsinstruktør

"Jeg satt utrolig stor pris på Tonje`s rolige, kjærlige og positive tilstedeværelse under samtalene vi hadde. Hun kom alltid med inspirasjon og forskjellige øvelser/verktøy vi kunne ta i bruk i hver session. Det hjalp meg å finne den klarheten jeg trengte for og ta en vanskelig avgjørelse. Nå nyter jeg den frihetsfølelsen jeg fikk etter avgjørelsen jeg tok, fortsatt ett år senere. 

Jeg opplevde Tonje som åpen og støttende og jeg følte meg veldig trygg og ivaretatt under samtalene. Jeg vil anbefale henne på det sterkeste.

 

Heidi- hjemmeværende mamma