Da jeg startet på NOCNA i 2017 var jeg en skjør liten fugleunge som ikke eide troen på seg selv. Jeg visste lite om hva jeg gikk til, men en ting visste jeg og det var at jeg ønsket å kunne gjøre noe meningsfylt og hjelpe andre mennesker til et bedre liv. Lite visste jeg da at jeg skulle få et så mye bedre liv selv også.

Jeg husker følelsen i kroppen da jeg tok hånda på dørhåndtaket på skolen første gang. Hjertet hoppet nesten ut av brystkassa, så nervøs var jeg. Jeg gikk inn og turte knapt nok se på noen og hele meg skalv av usikkerhet, men med den mottakelsen jeg fikk, så gikk dette veldig bra og jeg kjente at her kunne jeg virkelig slappe av.

 

Denne helgen ble det første frøet sådd og siden har det vokst og vokst og utviklet meg til å med hånden på hjertet si at jeg føler meg som den beste versjonen av meg selv. Jeg har endret kosthold, nådd mål jeg har satt meg, noe som har gitt en mestringsfølelse, selvtillit og en motivasjon til å fortsette å jobbe mot nye målsetninger og drømmer. Det har gitt meg enorm kunnskap om meg selv og mine egne handlingsmønstre og strategier, men også lært meg å se det positive i det som skjer og mennesker jeg omgås. Jeg har sluttet å dømme andre mennesker, og både jeg og mine barn er enige om at jeg har blitt en bedre mamma, noe som alene er verdt hver eneste krone og hver eneste time jeg har brukt på denne utdanningen.

 

Det å se mine kunder gå samme løype som jeg selv har gått, fra å være et bittelite frø, til å vokse seg større og større og bli tryggere og tryggere i seg selv, det er noe som gir meg tonnevis av motivasjon, glede og energi. For en meningsfylt jobb jeg har!

 

Lurer du på om coaching kan være noe for deg, ta kontakt, så avtaler vi en gratis og uforpliktende prat.

Kontakt meg

Nordmyrstubben 84 B, 1820 Spydeberg

post@hoffcoaching.no/ tlf.: 928 06 710